vtech-peuter

Top 10 speelgoed voor peuters van 1 tot 2 jaar – Update 2022

Hoe oud moet mijn peuter zijn voordat ik speelgoed voor hem ga kopen?

We kennen allemaal de uitdrukking ‘een gespaarde cent is een verdiende cent’. Nou, het blijkt dat dit gezegde niet altijd waar is. Sommige ouders geven zelfs elk jaar duizenden dollars uit aan het speelgoed van hun kinderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat kinderen geen duur speelgoed nodig hebben om zich goed te ontwikkelen. In plaats daarvan hebben ze tijd nodig om met hen te spelen. Speelgoed is niet meer alleen voor peuters. Ze zijn ook geweldig voor oudere kinderen die spelletjes willen spelen of vaardigheden willen oefenen. Hierbij delen we onze top 10!

VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen

De nieuwe Hoefje Deer, Walk & Talk Walker van VTech is een innovatief vier-in-een speelgoed dat kan worden gebruikt als rollator, wandelwagen of autostoeltje. De Hoefje Deer, rollator heeft een uniek ontwerp waardoor hij in drie verschillende configuraties kan worden opgevouwen. Dit betekent dat ouders hun Hoefje Hert, Walker gemakkelijk kunnen ombouwen tot kinderwagen, autostoeltje of rollator.

VTech 2 in 1 Baby Walker – Educatief Babyspeelgoed

VTech 2 in 1 BabyWalker is een educatief babyspeelgoed dat als rollator of autostoeltje kan worden gebruikt. De VTech 2 in 1 Walkers zijn ontworpen om de zintuigen van baby’s te stimuleren en hen aan te moedigen hun omgeving te verkennen. Dit product wordt geleverd met twee verschillende modi, rollatormodus en autostoelmodus. In autostoelmodus kan het als autostoeltje worden gebruikt. In rollator-modus kan deze worden omgebouwd tot rollator.

VTech Baby Lees & Leer Touch Tablet – Educatief Babyspeelgoed

VTech Baby Read & Learn Touch Tablet is een educatief babyspeelgoed waarmee ouders hun baby’s kunnen leren over letters, cijfers, kleuren, vormen en meer! Deze tablet heeft een touchscreen-interface waarmee ouders boeken kunnen lezen en spelletjes kunnen spelen terwijl ze hun kleintjes belangrijke vaardigheden bijbrengen. De tablet wordt geleverd met twee interactieve verhalen, “Baby’s First Book” en “Baby’s First Math”, die beide geschikt zijn voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar oud.

VTech Baby Activiteiten Tablet – Educatief Babyspeelgoed

VTech Baby Activiteiten Tablet is een educatieve tablet voor baby’s van 0-6 jaar. Deze tablet heeft een verscheidenheid aan activiteiten, zoals babyspelletjes, muziek, video’s, boeken, enz. De tablet kan worden gebruikt als speelgoed of als leermiddel voor uw kind.

Vtech Baby Dieren Draaibal – Educatief Speelgoed

VTech Baby Animal Spin Ball is een educatief speelgoed dat baby’s helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie. De bal draait rond als de baby hem met zijn/haar handen of voeten duwt. Dit zal uw kind aanmoedigen om de wereld om hem/haar te verkennen en te leren kennen.

Fisher-Price Bedtijd Otter

Deze Fisher Price-otter voor het slapengaan heeft alles wat je kleintje nodig heeft om te gaan slapen. De Fisher Price Bedtime Otter bevat een nachtlampje, een rustgevend slaapliedje en een schattig pluche dier dat ze meteen in slaap zal brengen.

VTech Baby Rock & Leer Drumstel – Educatief Babyspeelgoed

Dit VTech baby rock & learn drumstel heeft alles wat je kind nodig heeft om muziek te gaan maken! De drumset bevat een basdrum, snaredrum, bekkens, hi-hat en meer. Je kleine drummer kan meespelen met de meegeleverde liedjes of zijn eigen beats creëren met behulp van de touchscreenbediening. Dit drumstel wordt compleet geleverd met een handleiding en een draagtas.

VTech Baby 2 in 1 Loopschildpad

Deze schattige lopende schildpad is speciaal ontworpen voor baby’s die graag hun wereld ontdekken. Het interactieve speelgoed stimuleert de baby om rond te lopen, te kruipen, om te rollen en spelletjes te spelen. Het kan worden gebruikt als mobiel of stationair speelgoed.

VTech Baby Stuiter & Leer Lama – Interactief speelgoed

VTech Baby Bounce & Learn Llama – Interactief speelgoed is interactief speelgoed dat je baby leert over kleuren, vormen, cijfers, dieren en meer! De lama heeft een touchscreen waarmee je spelletjes kunt spelen en nieuwe dingen over je kind kunt leren. Je baby kan communiceren met de lama via zijn ogen, oren, neus en mond. Dit interactieve speelgoed zal je kleintje vermaken terwijl het hem belangrijke vaardigheden leert.

Nijntje Verstoppertje spelen

Nijntje speelt verstoppertje! Ze verstopt zich achter de bank en rent weg als ze je hoort aankomen. Je kunt met haar meespelen terwijl je haar schuilplaats zoekt.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *